Характеристики:
  • Напруга акумулятора: 20 В
  • Технологія акумуляторних елементів: Li-Ion
  • Місткість акумулятора: 4 А/год
  • Вага: 0,75 кг
  • Клас захисту: IP20
  • Гарантійний термін: 12 місяців

2 200 грн.
Є в наявності

Просимо звернути увагу, що у пункті "доступно" вказуються залишки товару у фізичному магазині у Харкові, які можна придбати самовивізом щодня. Замовляти можна необмежену кількість товарів, навіть тих яких немає на магазині. У будь-якому випадку з вами зв'яжеться менеджер та уточнить наявність на складі та у виробників.

Акумуляторна батарея APRO 20В, 4А, 2040B 895476 - це високотехнологічний пристрій, який має максимальну сумісність і відрізняється довговічністю та надійністю. Ця літій-іонна батарея має напругу 20 В та ємність 4 А/год, що забезпечує тривалий час роботи інструменту. Однією з основних особливостей акумуляторної батареї APRO є те, що вона сумісна з усім електроінструментом лінійки Power Е system.

Ця батарея надійно захищена від падінь, ковзання по поверхні та внутрішніх пошкоджень, оскільки має прогумовані вставки та 4 ступені захисту від короткого замикання, перезарядки та перегріву. Батарея 2040 надійно фіксується на інструменті, виключаючи можливість випадкового від'єднання.

Крім того, акумуляторна батарея APRO має індикатор контролю заряду, який розташований на корпусі батареї та забезпечує велику зручність використання. Індикатор контролю заряду дозволяє контролювати робочий процес та розраховувати свій час. Можна легко перевірити кількість заряду, натиснувши кнопку індикатора.

АКБ APRO 20В, 4А, 2040B має клас захисту IP20 і важить всього 0,75 кг. Технологія літій-іонних елементів забезпечує високу продуктивність та тривалий термін служби. Артикул 895476. Гарантійний термін батареї становить 12 місяців.

Ця акумуляторна батарея APRO 20В, 4А, 2040B 895476 ідеально підходить для використання в домашніх умовах, а також у професійних цілях, де потрібна надійність та довговічність. Купити її можна у нашому інтернет-магазині за вигідною ціною. Замовляйте зараз і отримайте можливість користуватися надійним і високоякісним акумулятором.

Ви дивилися