46 грн.
Є в наявності

Просимо звернути увагу, що у пункті "доступно" вказуються залишки товару у фізичному магазині у Харкові, які можна придбати самовивізом щодня. Замовляти можна необмежену кількість товарів, навіть тих яких немає на магазині. У будь-якому випадку з вами зв'яжеться менеджер та уточнить наявність на складі та у виробників.

Подовжена головка із звуженим кінцем для кріплення у важкодоступних місцях

Не завжди вдається закрутити або відкрутити гвинт на потрібній глибині або у вузькому отворі звичайною викруткою або битою. У цьому випадку на допомогу приходить подовжена головка із звуженим кінцем. Вона забезпечує зручний доступ до кріплення у важкодоступних місцях та дозволяє надійно закріпити або відкрутити елемент.

Переваги подовженої головки 10мм Forsage F-1743014

Вибираючи подовжену головку для ремонтних робіт, зверніть увагу на модель Forsage F-1743014 10мм. Вона має шестигранний профіль, що забезпечує міцний затискач у головці гвинта або гайки та унеможливлює її пошкодження.

Головка має довжину 30 мм і звужений кінець, що дозволяє зручно закручувати або відкручувати гвинти у важкодоступних місцях. Для зручності роботи на головці є маркування розміру.

Особливості 10мм біти Forsage F-1743014

10мм біта має 6-гранну головку та довжину 14 мм. Вона виготовлена із міцної сталі, що гарантує довговічність та надійність в експлуатації.

Біта призначена для роботи з професійними інструментами Forsage, але може використовуватись і з іншими інструментами. Вона підходить для закручування та відкручування гвинтів та гайок у металевій та дерев'яній конструкції.

Необхідний розмір біти та головки можна підібрати за таблицею відповідності розмірів кріплення.