10 грн.
Є в наявності

Просимо звернути увагу, що у пункті "доступно" вказуються залишки товару у фізичному магазині у Харкові, які можна придбати самовивізом щодня. Замовляти можна необмежену кількість товарів, навіть тих яких немає на магазині. У будь-якому випадку з вами зв'яжеться менеджер та уточнить наявність на складі та у виробників.

Універсальний інструмент для роботи з елементами кріплення

Якщо ви професійний майстер чи любитель домашнього ремонту, то вам чудово відомо, наскільки важливо мати під рукою певний набір інструментів. У числі таких інструментів обов'язково присутні біти для роботи з елементами кріплення різних розмірів і типів. У цьому вам допоможе 1/4 біта торкс 30мм L T5 Forsage F-1263005.

Переваги товару

Якість. 1/4 біта торкс 30ммL T5 Forsage F-1263005 - високоякісний інструмент, виготовлений із міцної сталі, що забезпечує його довговічність та стійкість до деформації.

Універсальність. Біта з торксом входить до числа найбільш популярних та універсальних видів біт, що багаторазово застосовуються в різних сферах: від автомобільної та столярної до електротехнічної. Вона використовується для затягування та ослаблення гвинтів та шпильок з відповідним профілем головки.

Легкість використання. Біта tork використовується за допомогою шуруповерта або битоутримувача, що робить процес роботи більш зручним та швидким.

Висновок

1/4 біта торкс 30ммL T5 Forsage F-1263005 - незамінний інструмент для ремонтних робіт та монтажу, надійний та зручний у використанні.

Ви дивилися