155 грн.
Є в наявності

Просимо звернути увагу, що у пункті "доступно" вказуються залишки товару у фізичному магазині у Харкові, які можна придбати самовивізом щодня. Замовляти можна необмежену кількість товарів, навіть тих яких немає на магазині. У будь-якому випадку з вами зв'яжеться менеджер та уточнить наявність на складі та у виробників.

Інструмент для роботи з проводами та кабелями

Чи не можете дотягнутися до необхідної точки під час роботи з проводами та кабелями? Ми знаємо рішення!

Довгогубці з вигнутими кінцями

Довгогубці з вигнутими кінцями забезпечують максимальний комфорт у роботі та дозволяють додатково збільшувати діапазон дій. Міцні та надійні інструменти, виготовлені з високоякісних матеріалів припадуть до смаку професійним майстрам та простим аматорам.

Обгумовані ручки

Додатковий рівень безпеки забезпечений вигнутими кінцями, тримачем із гуми, збільшеним радіусом вигину пружин та спеціальною системою захисту. Гумові ручки не ковзають у руці, що робить роботу комфортнішою та зручнішою. Особливо актуально, якщо робота передбачає ризиковані маніпуляції або потребує підвищеної уваги до дрібниць.

СИЛА 310514

СИЛА 310514 - це гарантія своєчасного та якісного виконання всіх завдань, пов'язаних із роботою проводів та кабелями. Завдяки високій міцності та довговічності, довгогубці дозволять зможете довгий час використовувати зручний та надійний інструмент. Обгумовані довгогубці з вигнутими кінцями стануть незамінним помічником для будь-якої роботи, пов'язаної з ремонтом або укладанням кабельної мережі.